Wat we doen

Wat wij doen

Any friend of coffee is a friend of mine

Het begint altijd met koffie, maar hoe eindig jij? Hoe de dag erna wordt ingevuld is geheel aan jullie. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Sweet bites/taarten
  • Smoothies/vers fruit
  • Gin en tonic/cocktails
  • Champagne/gin oesters
  • Foodtruck

Wij leveren koffie-diensten op locatie. Heeft u een feest, een groot evenement of een beurs? Wij kunnen het allemaal. Met onze mobiele koffie-bar rijden wij door heel Nederland en bieden wij u kwaliteitskoffie, gemaakt door de beste barista’s van Nederland.

Wij willen het evenement zo persoonlijk en naar eigen wens uitvoeren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken. Dankzij de inzet van een uitgebreid team kunnen we elk evenement op maat laten plaatsvinden.

We hebben de beschikking over een media team dat gespecialiseerd is in het maken van foto’s en video’s. Daarnaast kunnen we deze ook vormgeven en editen. Ten slotte beschikt het team over een signmaker, die de gewenste branding naar voren kan laten komen. Dit doen zij door de barren, de koffie bekers en de menukaarten in gewenste style te ontwerpen. Door de inzet van onze mobiele barren kunnen wij u voorzien op elke gewenste locatie. Zowel in Nederland, als in het buitenland. Denk aan beurzen, een product lancering of een de opening van een zaak. Niets is te gek voor Kentin Koffie!

Wilt u brainstormen over de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze ervaring? Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen.

Beurzen

Echt lekkere koffie op de beurs.

Bedrijfsfeesten

Koffie maakt een bedrijfsfeest compleet.

 

Verjaardagen

In een kringetje of grote zaal, daar hoort koffie bij.

 

Bruiloften

Bruidstaart is het lekkerst met koffie.

 

Festivals

Met koffie zing je elk festival makkelijk uit.

 

Concerten

Voor of na het concert genieten van koffie!

 

Een speciaal evenement

Op maat!

Heeft u een speciaal evenement in gedachten, dan denkt Kentin Coffee graag met u mee! Vraag geheel vrijblijvend een offerte op, zodat u snel inzicht heeft in de kosten.